KAPJON PÉNZT AJÁNLÁSÁVAL!

HOGYAN?
Engedje meg, hogy bemutassuk a 240volt.hu viszonteladói rendszerét, mely segítségével Ön is profitálhat abból, ha ismerősei, barátai vagy ügyfelei a 240volt.hu választják. Az alábbi leírásból megismerheti az üzleti modell, vagyis a többszintű értékesítési rendszer alapjait és betekintést nyerhet a passzív jövedelem szerzés egyszerű módjába.

A LÉNYEG
1. szint: Ha Ön értékesíti (ajánlja) áruházainkat, az eladott webáruházakból származó bevétel 3%-a Önt illeti, így amíg az értékesített áruház üzemel, Ön folyamatos bevételhez juthat.
2. szint: Nem csak értékesíthet, kereshet Önnél profibb, aktívabb értékesítőket is, akik a rendszeren belül az Ön hálózatába kerülnek, így az általuk értékesített webáruházak után Önt a bevétel további 2%-a megilleti.
3. szint: Ha az Ön hálózatában lévő értékesítők saját maguk hálózatába további értékesítőket találjanak, és az általuk értékesített webáruházak után Ön további 1% jutalékot kap.

Miért és mennyi pénzt kaphat tőlünk?

Minden ajánlásért jutalmat kap pénz formájában, amelyet automatikusan hozzáírunk a felhasználói fiókjához:

Minden új felhasználóért, akik az ön által küldött linkkel regisztrálnak be a 240volt.hu – ra és aktiválják a regisztrációt.

Hogyan kezdje el?

  1. Másolja ki a saját ajánlási linkét a 240volt.hu-ról és használja a promóció során
  2. Informálja ismerőseit a 240volt.hu szolgáltatásairól és csatolja az ajánlási linket, hogy pontot kaphasson értük.
  3. Propagálásra használja a közösségi hálózatokat – Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram
  4. Használhat chat alkalmazásokat, mint Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, ICQ, Skype vagy klasszikus e-mail
  5. Népszerűsítse a 240volt.hu-t a saját webén, blogján, youtube profilján stb.
  6. Javasoljuk, hogy ismertesse röviden a szolgáltatást. A nagyobb hatékonyság érdekében próbálja az ajánlást személyre szabin az adott címzettnek.
  7. Kérjük, ne ossza meg linket olyan témakörökben, amelyek nem függnek össze a 240volt.hu alapelveivel!

Ajánlási feltételek

Nincs korlátozva az ajánlások száma, így az összeg, amelyet megszerezhet csak Öntől függ!

Az ajánlásoknál az Ön egyedi linkjét kell használnia. Ezt a linket megoszthatja pl. Facebookon, Twitteren vagy a kedvenc fórumán, elküldheti e-mailben vagy felhasználhatja a blog bejegyzésében.

Az ajánlás fő célja új, valódi felhasználók keresése a 240volt.hu portálra, akik értik és használják a webáruház szolgáltatásait.

A felhasználó nem használhat robotokat illetve szkripteket az ajánlása és a bónuszok megszerzésére érdekében.

A felhasználó nem használhat több felhasználói fiókot a magasabb bónusz elnyerése érdekében.

A felhasználó nem küldhet kéretlen leveleket, úgynevezett spameket.

A Felhasználó nem hozhat létre hamis fiókokat.

Autosurf használata, a 240volt.hu iframe-be való beágyazása és a link illegális vagy etikátlan weboldalakra való megosztása tilos.

Tilos a látogatókat a 240volt.hu-ra való kattintásra más reklámszöveggel csalogatni, mint az oldal valódi tartalma (pl. “Csak kattintson, nincs regisztráció”, “letöltési fájl”, “fénykép”, “videó”, …).

A fent említett pontok bármelyik megszegése a fiók törlését és a pénzbeli jutalmak érvénytelenítését vonzza magával.

Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot az ajánlási szabályok változtatására és a pénzbeli jutalmak jogilag nem igényelhetőek.
Az oldal tulajdonosa nem garantálja az oldal állandó működését, hibátlan üzemelését és portál biztonságát.
Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a kárért, amely a felhasználóval történt vagy történhet a Refundo.hu cashback portál használata közben vagy az ajánlási rendszerben.
Ezek a szabályok a Magyarországra vonatkozó törvényeknek és egyéb jogszabványoknak megfelelően jöttek létre és mind két félre vonatkoznak. A portál felhasználója a regisztráció során megerősíti, hogy a szabályokat megismerte és elfogadja, illetve ezek szerint fog cselekedni.

JUTALÉKOK ELSZÁMOLÁSA, KIFIZETÉSEK:

Jutalékai alakulását havonta küldött e-mailes egyenlegén vagy napi szinten, a webes felületen tudja nyomon követni. Hálózatának alakulását a 3. mélységig láthatja. Bármikor megtekintheti, hogy az Ön hálózatában lévő bérlők, viszonteladók milyen összegben értékesítenek. Jutaléka így pontosan kiszámolható és nyomon követhető.
A jutalékok kifizetése benyújtott számla ellenében történik ’értékesítési jutalék’ megnevezéssel. A számláját bármikor benyújthatja a 240volt.hu felé az egyenleg leközlése után.